This page was made with ClickFunnels - Create Marketing Funnels in Minutes! Click here to get a free 14 day trial account. Your page? Want to remove this banner?
Vil du være stjernen i din egen film?
Spil filmen, hvor du gør din vision til virkelighed
Heidi Vinther
Ønsker du at vide, hvordan du:
 • Opnår selvsikkerheden og modet til at være dig og gå efter din vision
 • Holder fokus og gør fremskridt på vejen mod dine mest spændende mål
 • Udvikler det mindset og den attitude som får dig til at træde i karakter
 • Erkender og aktiverer dit fulde potentiale 
 • Håndterer din frygt og bliver mere fri og begejstret  
 • Går igennem udfordringer og personlige forandringer med entusiasme
Fra Vision Til Virkelighed
6 uger online gruppeforløb
Hensigten med dette 6 uger online gruppeforløb er at give dig et holdbart boost så du gør din vision for et succesfuldt og berigende liv til virkelighed

Først af alt vil du opnå klarhed over dine fokusområder i din karriere og dit liv. Det inkluderer hvem du ønsker at være og hvilke interessante mål du ønsker at fokusere på for at gøre din vision til virkelighed. Du må beslutte, hvor du ønsker at koncentrere dit fokus. Vores liv bliver hvad vi vælger at give opmærksomhed og fokus og det vi tænker om det. 

Du vil lære og anvende forskellige værktøjer til at sikre du holder fokus og gør fremskridt på dine fokusområder. Du får opbakning til det igennem hele onlineforløbet. 

Det forudsætter en del selvsikkerhed og mod, at tage skridtene og gøre, hvad der kræves for at gøre vores vision til virkelighed. Vi må træde i karakter. Du vil i onlineforløbet gennem den rette tilgang og indsats opnå en betydelig styrkelse af din selvsikkerhed og dit. Du vil træde i karakter og erfare hvor spændende og berigende denne indsats er.  

For at skabe forandringer i vores liv må vi ændre vores mindset (den måde vi tænker på) og vores attitude. Du vil anvende flere værktøjer og øvelser i forløbet og udvikle et mindset og en attitude, som bringer dig større glæde og succes i livet. 

Det som i sidste ende holder dig tilbage fra a gøre din vision til virkelighed er hvordan du tænker om dig selv og de perspektiver du ser dine omstændigheder fra. Derfor vil vi, som en del af udviklingen af dit mindset, arbejde med emner som hvordan overvinder du din frygt og går efter dine mål og hvordan ændre du dine tanker om dig selv og bliver din bedste version. 

Hvem er forløbet for?
 • Du er en ambitiøs kvinde eller mand, som ønsker at få mere ud af karrieren og livet
 • Du ønsker at booste dit fokus og din tilgang til at gøre din vision til virkelighed
 • Du er åben for nye måder at tænke og gøre det på  
 • Du er villig til at gøre din bedste indsat
 • Du er villig til at bruge 1-2 timer om ugen på hjemmearbejde (implementering af powerfulde værktøjer og opgaver)  

Hvorfor deltage i et gruppeforløb?
 • Du vil være blandt andre med samme mål for øje, som kan inspirere og motivere dig  
 • Mellem online gruppe-sessionerne kan du i den lukkede Facebook gruppe dele dine erfaringer, få opbakning, stille spørgsmål og modtage konstruktiv feedback og perspektiver fra andre i gruppen og fra Heidi 
 • Du vil lære fra coachingen af de andre og deres perspektiver og erfaringer
 • Du vil have flere muligheder for at få opbakning og holde dit fokus på dine mål 
 • Du kan gå igennem udfordringer og en udviklingsproces på en mere inspirerende måde sammen med andre
 • Du kan få nye givende venskaber
 • Den økonomiske investering i dig selv er meget lavere sammenlignet med et individuelt 1-1 coachingforløb

Online gruppeforløbet inkluderer:
 • 1 ugentlig online session (90 min.) i 6 uger
 • Max. 5 deltagere i gruppen (der er separate grupper for mænd og kvinder)
 • Adgang til coaching-pakke med powerfulde værktøjer og opgaver 
 • Lukket Facebook gruppe "Get out of your comfort zone" til deling af erfaringer, få opbakning, stille spørgsmål og modtage konstruktiv feedback og perspektiver 
 • Mulighed for at tilføje individuelle 1-1 coaching sessioner (60 min.) til en speciel pris 
Fra Vision til Virkelighed
Online gruppe-sessionerne
GRUPPE FOR MÆND
6 mandage kl. 20 til 21:30
 • 9 maj
 • 16 maj
 • 23 maj
 • 30 maj
 • 6 juni
 • 13 juni
GRUPPE FOR KVINDER
6 tirsdage kl. 20 til 21:30
 • 10 maj
 • 17 maj
 • 24 maj
 • 31 maj
 • 7 juni
 • 14 juni
Ofte Stillede Spørgsmål
Jeg er usikker på, hvad der begejstre mig mest og hvad min vision er?
Så er forløbet helt klart også noget for dig. Specielt i starten af forløbet har vi fokus på at opnå klarhed omkring, hvad der begejstre dig mest og få taget de første skridt hen imod det. Typisk sker der det, at når du får taget de første skridt mod et mål, så er du i bevægelse og får helt naturligt nye og mere klare mål. Den største udfordring er ofte at få taget de første skridt. 
Hvordan sker der på online-sessionerne?
Heidi introducerer et værktøj og/eller et emne til diskussionen, som deltagerne efterfølgende arbejder videre med. Derefter har vi en runde med deling af erfaringer og coaching, hvor alle får coaching på deres med interessante udfordringer og fremskridt på deres fokusområder. 
Hvad sker der mellem online-sessionerne?
I arbejder med videre med værktøjerne og jeres fokusområder og deler jeres erfaringer, stiller spørgsmål og modtager opbakning, konstruktiv feeeback og perspektiver fra gruppen og Heidi i den lukkede Facebook gruppe. Du har også mulighed for at tilføje individuelle 1-1 coaching sessioner til en fordelagtig pris. 
Hvad hvis jeg ikke kan deltage i 1 af de 6 online-sessioner?
Alle sessioner vil blive optaget, så du kan se dem efterfølgende. 
Hvor finder online-sessionerne sted?
Vi mødes på online-platformen Zoom. Du modtager et link, som tager dig direkte til Zoom, når du klikker på det. Nemt og ikke noget at bekymre sig om. 
Er der nogle tekniske krav for at kunne deltage i online-forløbet?
Du har brug for en computer med mikrofon og kamera/webcam tilknyttet for at deltage i online-sessionerne på Zoom samt en Facebook profil for at kunne deltage i den lukkede Facebook gruppe. 
Jeg har et andet spørgsmål. Hvordan kan jeg kontakte Heidi?
Du er velkommen til at sende en email med dine spørgsmål. Min email er Hello@HeidiVinther.com
Anbefalinger
"Personlig tilpasset coaching. 
Jeg kender Heidi som en fantastisk coach og har haft stor udbytte af hendes hjælp, både i gruppeforløb og som personlig coach.
Hun er meget dedikeret og har givet mig nogle enkle og effektive værktøjer. Hun har en fantastisk evne til at tilpasse metoder, så jeg bedre har kunnet implementere dem i min hverdag. Det har givet mig en mere direkte og tydelig vej mod mine mål. Jeg kan oven i købet bruge det, både privat og i mit arbejde. Jeg oplever Heidi som meget oprigtig. Hun har en speciel evne til at se hvor hun kan hjælpe en mest. Hun har mine varmeste anbefalinger." 
Kell Katholm, Jylland

"Det har været fantastisk givende for mig at deltage i gruppeforløbet. Jeg har med de praktiske og anvendelige værktøjer, som anvendes i forløbet, virkelig fået klarhed, fokus og retning på mine mål. Udviklingen af mit mindset og min attitude i forløbet har gjort mig i stand til på egen hånd at nå mine mål. Jeg har fået en mere konstruktiv tankegang og opnået en meget større selvsikkerhed og optimisme. Samtidig er min frygt for at fejle faldet markant. Heidi har ligeledes med sin skarpe tilgang og gode humor formået at holde mig på sporet mod mine mål. Jeg har sat pris på at være i en gruppe kun for mænd. I gruppen har jeg lært af andres tilgange til udfordringer og fået opbakning undervejs." 
Brian Uttrup Jensen, København

”I løbet af coachingforløbet bliver værktøjerne ikke blot præsenteret, de bliver også anvendt aktivt undervejs i forløbet i et samarbejde mellem Heidi og deltagerne. Netop denne afprøvning af værktøjer i praksis har været værdifuld for min udvikling og opnåelsen af mine mål. I forløbet har vi sammen arbejdet med væsentlige emner. Det har været en meget værdifuld sparring og ofte kunne vi genkende de samme udfordringer. Derfor har vi også kunne trække på hinandens erfaringer og succeser. Heidi har været effektiv til at hjælpe med at finde de ting, der skal ændres for at gøre en forskel og ved at gøre det konkret, hvordan tingene kan ændres.”
Peter Vinther, Skalborg
Fra Vision til Virkelighed
GRUPPE FOR MÆND
5 ledige pladser
Start 9 maj kl. 20 til 21:30
Tilmeldning senest fredag 6 maj kl. 24
countdown
00Hours00Minutes00Seconds
1 betaling af 2.647 kr.
2 betaliner af 1.497 kr.
Fra Vision til Virkelighed
GRUPPE FOR KVINDER
5 ledige pladser
Start 10 maj kl. 20 til 21:30
Tilmeldning senest fredag 6 maj kl. 24
countdown
00Hours00Minutes00Seconds
1 betaling af 2.647 kr.
2 betalinger af 1.497 kr.
From the desk of
Heidi Vinther
Danish Success Coach
Jeg har mange års erfaring med coaching samt personlig og spirituel udvikling. Jeg hjælper ambitiøse personer, der ønsker klarhed og mod til at træde i karakter i karrieren og livet og leve fuldt ud. Jeg har selv gået igennem flere forandringer og skift i min karriere, mit privatliv og min livsstil og ved hvad det kræver. I dag er jeg succes coach med min egen online coaching virksomhed. Jeg har en tidligere professionel karriere som økonom i den finansielle sektor og er erfaren med de udfordringer, som kan opleves på karrierevejen i erhvervslivet. Jeg er uddannet og trænet i Breakthrough Shadow Coaching og High Performance Coaching og har adskillige kurser i personlig og spirituel udvikling. Jeg har taget det med mig på min vej, som jeg har erfaring med virker bedst, kombineret det, og skabt min egen coachingstil. 
Turn Your Vision Into Reality.
GAIN Clarity. BE Confident. ACT Courageously!
Copyright 2015 All Rights Reserved.
Powered By ClickFunnels.com